2023 Balıkesir Küçükler Şampiyonası ..

12 ayrı kategoride toplam 295 oyuncumuzun katılımı ile Şehit Turgut Solak Spor Salonunda, 03~04 Aralık 2022 tarihlerinde yapılan 2023 Balıkesir Küçükler Şampiyonasında Lider satranç kulübü ZESDER, 6 kupa ve 13 madalya ile şampiyonayı başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

07 Yaş grubunda Ali Asaf Dayı girdiği ilk turnuvasında beşincilik madalyasını kazanmıştır.

08 Yaş grubunda, kulüp bünyesindeki eğitimine başlayalı henüz iki ay olan Arhan Yılmaz birbirinden güzel maçlar sonucunda 5 puan ile ilk turnuvasında ikincilik kupası ve gümüş madalyanın sahibi olmuştur. Süleyman Deniz Ergin 5 puan ile averaj sonucunda dördüncülük madalyasının sahibi olmuştur. Kızlarda kulübümüzün güzide oyuncusu Gözde Hira Yaman 5 tam puan ile şampiyon olmuştur.

09 yaş grubunda Meriç İzmirli 4½ eşpuan ile yedinci sırada yer almış, madalyayı az farkla kaçırmıştır. Kızlarımızda Sare Eda Hüroğlu 3 puan ile ilk on içinde yer almıştır.

10 Yaş grubunda Emir Saygın Dal 5 tam puan ile şampiyonluk kupa ve madalyasını kazanmıştır. Aybars Dağlı altıncılık madalyasını alırken Ömer Tepeli 3 puan ile madalya umudunu bir sonraki turnuvaya taşımıştır. Kızlarımızda Zeynep Bilge Selçuk 4 puan alarak ikinci ile eşpuanlı olarak dördüncülük, Elif Kabak 3½ puan ile altıncılık madalyasının sahibi olmuştur. Erva Şenyurt dokuzuncu ve Defne Karaman onbirinci sırada turnuvayı tamamlamışlardır.

11 Yaş grubunda 3’er puanlı oyuncularımız Efe Güzel dokuzuncu, Ahmet Ege Bozdemir onikinci sırada tamamlamışlardır. Kızlarımızda Pınar Türker 4 puan ile grubunda ikincilik kupa ve madalyasının sahibi olmuştur.

12 Yaş grubunda Kuzey Daşkın 3 puan ile beşinci, Mehmet Efe Güleğlen ve Mustafa Fıstık 2½ puan ile sekiz ve dokuzuncu sırada turnuvayı tamamlamışlardır. Kızlarımızda Elif Asya Ağralı 3 puan ile ikincilik, Ezginaz Almış 3 puan ile üçüncülük kupa ve madalyalarının sahipleri olmuşlardır.

Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza emekleri için teşekkür ederiz.

Etiketlendi:, , ,

Bir Cevap Yazınız

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.