2022 Balıkesir Küçükler Şampiyonasında ZESDER’in Gücü !..

2022 Balıkesir Küçükler Şampiyonası 11 Yaş genelde 35, 12 Yaş Genelde 28, 11 Yaş Kızlarda 17 ve 12 Yaş Kızlarda 11 olmak üzere 91 oyuncumuzun katılımı ile 18-19 Aralık 2022 tarihlerinde yapılmıştır.

ZESDER 4 ayrı kategoride toplamda 18 oyuncu ile mücadele etmiştir.

12 Yaş genel kategorisinde ilk 5 derecenin 3’ünde ZESDER’li oyuncularımız yer almıştır. Bu kategoride 5 tam puan ile Emirhan Onocak hiç yenilgisiz tam puanla Şampiyonluğa ulaşmıştır.

3½ puan ile Ömer Efe Aygören ve Ömer Kıyak dördüncülük ve beşincilik derecelerinin sahibi olarak kulübümüze çok değerli dereceler getirmişlerdir.

Eşpuan ile averaj sistemi sonucu kürsüye çıkamayan Hasan Yiğit Aygören de ZESDER’de düzenlenen küçük bir tören ile kulübümüz tarafından madalyası takdim edilmiştir.

Hasan Yiğit Aygören, Emre Eşme, Kıvanç Akdoğan, Emre Öndeş, Tolga Erdoğan, Deniz Kayadan, Egemen Öz ve Ahmet Said Sağay kulübümüzü temsilen turnuvada mücadele ederek değişik dereceler elde etmişlerdir.

12 Yaş Kızlarda Duru Aydın 4 puan ile grubunda ikincilik derecesinin sahibi olmuş, Gül Seher Türker 3 puan ile kulübümüze çok değerli dördüncülük derecesini kazandırmıştır.

11 Yaş genel kategorisinde Batuhan Demir Başaran ve Mustafa Fıstık beşincilik derecesinin eş puanlısı olarak altıncılık ve sekizincilik derecelerinin sahibi olmuşlardır. Turnuvada ZESDER’i temsilen Yağız Türkkan, Ömer Talha Kalabak mücadele etmiştir.

11 Yaş Kızlarda Ezginaz Almış, 3 puan ile beşincilik derecesinin eş puanlısı olarak altıncı sırada turnuvayı tamamlamıştır.

Her oyun bitişlerinde oynadıkları oyunları hemen kulübümüz antrenörü tarafından oyuncumuz ile birebir analiz edilen, böylece yapılan hatalar, olası hamleleri ve hatalarını anında gören oyuncularımız bir sonraki tura daha emin bir şekilde çıkmışlardır.

Sırada 2022 Genel ve Kadınlar İl Birincilikleri var ..

Etiketlendi:, , ,

Bir Cevap Yazınız

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.